12 Ιουλ 2010

Απογραφή μισθοδοτούμενων από το ελληνικό δημόσιο

Απογραφή, απογραφή
Καλά μου λέγαν’ μερικοί,
Πως είσαι μι’ απάτη και μισή.

Κοντεύει πλέον μεσημέρι και είναι πασιφανές πλέον σε όλους πως η περίφημη απογραφή του ΓΑΠ καπούτ. Κοινώς τα έπαιξε το σύστημα. Χωρίς πολλά πολλά, η ανακοίνωση στο site της απογραφής και σχόλια όσων προσπάθησαν μάταια από το πρωί να απογραφούν (από τα Νέα).

Σήμερα εμφανίστηκε πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη προσέλευση στην εφαρμογή της απογραφής (200.000 ταυτόχρονοι χρήστες) και έχουν παρουσιαστεί προβλήματα απόκρισης και καθυστερήσεις. Καταρχήν θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμά μας. Για την αντιμετώπιση των προβλήματων η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων παρακαλεί σήμερα να απογράφονται μόνο οι απογραφόμενοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 1. Σας καλούμε να μην ανησυχείτε για την απογραφή σας. Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων όσων έχουν υποχρέωση να απογραφούν. Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία όσων αντιμετώπισαν πρόβλημα.

Αγαπητοι κυριοι του Υπουργειου,
Θα εχετε διαπιστωσει οτι το ηλεκτρονικο συστημα απογραφης ειναι για τα σκουπιδια. Προσπαθω εδω και 3 ωρες να απογραφω και το συστημα με παταει. Την ιδια πληροφορια ειχα και απο αλλους σναδελφους. Ολοκληρωστε πρωτα σωστες υποδομες και μετα να ζητατε να μας βαζετε σε τετοιες διδικασιες.
Η αιωνια προχειροτητα του ελληνικου κρατους!!!!

απαραδεκτοι !!! Δε γνωριζαν ότι σε μαι μερα δεν μπορει να γινουν τοσες εγγραφές.!!!! Χιλιάδες ώρες χαμένες μπροστα στο pc και αποτέλεσμα μηδεν. Γελοιοποιηθηκαμε αλλη μια φορά και μετα θα μιλησουν για ηλεκτρονικη διακυβερνηση και πρασινα αλογα . Ντροπή !!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!! Όποιος καταφέρει να απογραφεί σήμερα, να πάει να παίξει lotto!! Η ιστοσελίδα ‘‘πετάει‘ συνέχεια έξω. Η υποβολή μέσω INTERNET τους ένοιαξε, τρομάρα τους. Τα μαλαματένια βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ..ους, άηντε!

Αυτό που δεν γράφτηκε όμως απο καμία εφημερίδα- και δεν ξέρω γιατί - είναι το τραγελαφικό της αναβολής έναρξης απο 1ης Ιουλίου που είχε ανακοινωθεί σε 12 Ιουλίου, ενώ απο τις 9 άρχισε πιλοτικά, και αυτό το μάθαινε κάποιος άν έμπαινε στο website τυχαία !.... οι καταληκτικές ημερομηνίες όμως παρέμειναν όπως ήταν... έτσι δηλαδή ένας που έχει ΑΦΜ που λήγει σε 1 πρέπει απο σήμερα έως ΣΗΜΕΡΑ να μπει στο σύστημα και να απογραφεί γιατί αλλιώς θα τον φάει η μαρμάγκα !!! αν δεν αντέξει λοιπόν το σύστημα με όλους αυτούς που μπαίνουν σήμερα αναγκαστικά συν αυτούς που έχουν ΑΦΜ σε 2,3,4 κλπ....τι θα πούν ? Γελοιότητες !! Αφού άργησαν να ξεκινήσουν γιατί δεν δίνουν παράταση ??? ποιός τους φταίει τώρα, ο δημόσιος υπάλληλος πάλι ?? ντροπή και ξεφτίλα !!


Ραγκούσης – Παπακωνσταντίνου – Παπανδρέου, έτσι για να ξέρουμε ποιοι είναι οι υπεύθυνοι γι’ αυτό το χάλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου