6 Νοε 2010

Τι ψάχνουν να βρούνε οι γκαλοπατζήδες 1-2 μέρες πριν τις εκλογές;

Οι συγκεκριμένοι τουλάχιστον της KapaResearch, εκτός από το κλασικό ενδιαφέρον για τα αστικά κέντρα Αθήνας – Θεσσαλονίκης, δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Μάλλον αυτός που τους πληρώνει έχει συμφέροντα εκεί. Τώρα είναι ο ‘Ζορό’ που ζορίζεται, ο άλλος του πασοκ που ψάχνει να βρει την ψήφο του, ένας θεός κι ο Άνθιμος γνωρίζουν.


Πρώτο μέλημά τους είναι να μάθουν αν οι προσπάθειες αδρανοποίησης και ουδετεροποίησης πέτυχαν. Αν δηλαδή αυτά τα ‘η αποχή είναι cool’, ‘τι με νοιάζει εμένα’, ‘όλοι οι ίδιοι είναι’, ‘θα τους τιμωρήσω απέχοντας’, κλπ σαχλά σλόγκαν περί ιδιώτευσης και απάθειας, έπιασαν τόπο.


Στη συνέχεια ακολουθεί το πιο ουσιαστικό ερώτημα:
σε αυτούς που δεν αδρανοποίησαν, κατάφεραν τουλάχιστον να τους ‘αδειάσουν’ το κεφάλι και να το γεμίσουν με GAP και σκατά;


Από προσωπικές επαφές πάντως γνωρίζω αρκετούς στους οποίους η λοβοτομή πέτυχε.

Τέλος και αφού πετάνε εντέχνως ένα ερώτημα για τους ‘χαχανούληδες’ με τα πακέτα και τι ψάρια έπιασαν, έρχεται το καίριο ερώτημα: να πάμε πριν ή μετά τα Χριστούγεννα για πρόωρες εκλογές; Τα περί εξαντλήσεως της τετραετίας που αναφέρει, βεβαίως και είναι ανέκδοτο.

Βάζεις ερώτημα για να βρεις την άποψη του κόσμου πάνω σε φήμες που κυκλοφορούν;

Στήνεις και πληρώνεις μια επιστημονική έρευνα για να διερευνήσεις φήμες;

Ποιος σοβαρός άνθρωπος ή κόμμα, θα πέταγε τα λεφτά του για να διερευνήσει φήμες;

Μόνο αυτός που διέσπειρε τις φήμες και κοιτά να δει αν ωρίμασαν να γίνουν πραγματικότητα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου