25 Ιουλ 2011

Κι ενώ ακόμα δεν κηδεύσαν τους νεκρούς τους οι Νορβηγοί…

Μια ελληνική lifo-style αντίληψη των πραγμάτων για την τραγωδία της Νορβηγίας, την οποία, αν δεν έχεις την οξύτητα πνεύματος και λόγου του Πιτσιρίκου, δεν την πιάνεις:

«Από την άλλη, κανείς δεν έχει σχολιάσει ακόμα το γεγονός ότι η επίθεση με τα περισσότερα θύματα στη Νορβηγία έγινε σε νησάκι όπου βρίσκονται οι κατασκηνώσεις της Νεολαίας του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος.

Δηλαδή, όλοι θεωρούν φυσιολογικό να είναι μέλη σε κομματική νεολαία παιδιά 14 χρονών – καλύτερα να τα γράφουν στο Κόμμα οι γονείς τους με το πού γεννιούνται.

Μετά από αυτό το μακελειό, θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους όλοι πως πρέπει να διαλυθούν όλες οι κομματικές νεολαίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν φτάνει που αποβλακώνουν τα παιδιά – τώρα αποδεικνύονται και πολύ επικίνδυνες για τη ζωή τους.

Δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο και το γεγονός ότι ο δράστης εμφανίστηκε ντυμένος αστυνομικός. Προφανώς, για να νομίσουν τα άτυχα πιτσιρίκια πως θα τους πουλήσει ναρκωτικά και να τρέξουν κοντά του.»

!!! Γονείς προσοχή, μην αφήνετε τα παιδιά σας να γράφονται σε κομματικές νεολαίες γιατί θα τα πλησιάζουν οι αστυνομικοί να τους πουλήσουν ναρκωτικά. Αφήστε τα να πάνε στο Σύνταγμα με τους αγανακτισμένους και τον Πιτσιρίκο, όπου τα ναρκωτικά τα ψεκάζει τζάμπα η αστυνομία. Ή καλύτερα ρίχτε τα στο διαδίκτυο και την τηλεόραση όπου η μαστούρα πιάνει, τζάμπα πάντα, και σας. !!!

Στη φωτογραφία, αστυνομικός μοιράζει ναρκωτικά στα πιτσιρίκια.


Από τέτοια ευφυολογήματα και εξυπνάδες το μόνο εύκολο. Αρκεί να μη σε διαβάζει καμιά χαροκαμένη Νορβηγίδα μάνα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου