10 Σεπ 2010

Καρατζαφέρης, μια κατηγορία μόνος του

Μετά το παρακάτω απόσπασμα από αγόρευση στο ελληνικό κοινοβούλιο του υπερμέγιστου αυτού ρήτορα και υπερτεράστιου διανοητή της ελληνικής παιδείας, αποφάσισα να αφιερώσω μια ετικέτα μόνο για πάρτι του.

Λέω, λοιπόν, τώρα: Εάν αύριο το πρωί αποφασίσει ο νέος Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να κατεβάσει τους διακόπτες για να εκβιάσει την πολιτική, ποια καταστροφή θα γίνει; Ξέρετε; Έχετε συνειδητοποιήσει για τι μεγέθους κοινωνική καταστροφή μιλάμε; Αυτομάτως θα διαγραφεί η μνήμη δύο εκατομμυρίων computers. Όλοι οι φοιτητές θα πρέπει να ξαναμαζέψουν την ύλη, που μαζεύουν πέντε χρόνια, αν κατεβεί ο διακόπτης. Δεν το ξέρετε; Αυτά τα παιδιά και όλους αυτούς ποιος θα τους αποζημιώσει; Να τολμήσετε, κύριοι της Κυβέρνησης, να πείτε: Όταν επέρχεται ζημία από ενέργεια απεργού εις βάρος του κοινωνικού συνόλου, θα πρέπει να είναι υπεύθυνος, τουλάχιστον αστικώς, αυτός ο οποίος δημιουργεί τη ζημιά.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΛΑΟΣ)
Δεν μπορεί! Δεν είναι δυνατόν! Αποφάσισε ο κύριος να κατεβάζει τους διακόπτες και έσβησαν τα κομπιούτερ δύο εκατομμυρίων φοιτητών. Τι φταίει ο φοιτητής; Τι δεν έκανε σωστά ο φοιτητής που διαβάζει και του σβήνει όλα τα προγράμματα από μέσα; Επιχειρήσεις ολόκληρες. Ταμεία ολόκληρα.


Και το οπτικοακουστικό τεκμήριο:


Κι όμως αυτό το τέρας μόρφωσης, πήρε μόνο 386.152 ψήφους στις περασμένες εθνικές εκλογές!!!
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου