12 Μαρ 2011

Σχολική έκθεση

Θέμα: «Το κοινοβούλιο εκλέγεται από τους πολίτες για να εκφράζει την Δημοκρατική τους βούληση να προασπίζει και να προωθεί το Δημόσιο και Εθνικό συμφέρον. Αφού λάβετε υπόψη όλα τα παραπάνω να γράψετε ένα άρθρο στο οποίο θα εκφράζετε τη γνώμη σας για το Ελληνικό Κοινοβούλιο και θα προτείνετε  τρόπους βελτίωσης του ρόλου του, αν κρίνετε ότι αυτό είναι αναγκαίο»

The Knight
Το 1400 μ.Χ. το μαύρο πέπλο έπεσε ξανά στη Βασιλεύουσα. Ένα ήσυχο πρωινό στο χωριό του Μάγου του Οζ, η Χιονάτη με την Ραπουτζέλ, έπιναν τσάι ενώ ο Spiderman με τον Iron Man πολεμούσαν εναντίον του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου για να πάρουν το πολύτιμο μενταγιόν που έδινε +400 mana.

Ξαφνικά αχνοφάνηκε πέρα από τα τείχη ο στρατός των 7 νάνων. Όλοι προετοιμάστηκαν για πόλεμο και ο Μάγος του Οζ έκανε έναν ιππότη από τα έγκατα της γης και το φως του ήλιου του έδωσε τη μοναδική δύναμη. Έτσι τον έστειλε στο πεδίο της μάχης μαζί με τον Batman και τους Simpsons.

Οι 7 νάνοι πολλαπλασιάστηκαν και έγιναν 8 νάνοι. Ο ιππότης με μια κίνηση άνοιξε το έδαφος και οι 8 νάνοι έπεσαν μέσα. Ο ιππότης κατάλαβε το κακό που έκανε και έτσι άρχισε να φεύγει από το χωριό με τη Ferrari του για να αναζητήσει την αγάπη.

Μετά από 6 μήνες ο ιππότης έφτασε στο χωρίο του Asterix που εκεί πέρα ήταν ο Παπανδρέου και ζητούσε λεφτά γιατί «λεφτά υπάρχουν». Ο ιππότης γέμισε με τόσο μίσος που κυνήγησε τον Παπανδρέου μέχρι το Κοινοβούλιο των Ελλήνων όπου ήταν και οι 300 του Λεωνίδα και προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Αλλά ο ιππότης με μια του κίνηση έφερε τον ήλιο στη γη και έκαψε και τους τριακόσιους.

Μετά από 6 μήνες αφού έκλεψε ένα ποδήλατο από ένα παιδάκι, έφυγε για να αναζητήσει την αγάπη. Μετά έφτασε στην Αμερική του Ομπάμα και εκεί βρήκε τον Παπανδρέου να ζητάει λεφτά γιατί «λεφτά υπάρχουν». Δεν τον κυνήγησε όμως γιατί βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Catwoman.

Η Catwoman τον αγάπησε με την πρώτη ματιά κεραυνοβόλα. Η Catwoman πήρε τον ιππότη στην Gotham City και παντρεύτηκαν. Μετά από 6 χρόνια γάμου πρότειναν στον ιππότη και στην Catwoman και τα 2 παιδιά τους, τον pikachu και τον charizart να επισκεφθούν τον Μπρους Γουέιν γιατί ήταν ο νονός των παιδιών. Εκεί πέρα βρήκαν τον Παπανδρέου να ζητάει λεφτά γιατί «λεφτά υπάρχουν». Έτσι ο ιππότης αποχωρίστηκε την αγάπη του για τον πρώτο και κύριό του σκοπό να αποδώσει δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Κυνήγησε τον Παπανδρέου μέχρι τον Άδη, όπου τον έπνιξε στο ποτάμι που οδηγεί στην κόλαση.

Ο ιππότης ανέλαβε μετά τον έλεγχο της Ελλάδας και όντως βρήκε λεφτά απειλώντας κάθε αρχηγό, κάθε πρωθυπουργό, κάθε Μάγο του Οζ και έτσι ξεκίνησε να «φτιάχνει» την Ελλάδα βρίσκοντας δουλειά στους ανέργους πολίτες, βοηθώντας και δίνοντας μεγαλύτερη σύνταξη στους συνταξιούχους, μειώνοντας την βενζίνη και επιτέλους δίνει μια δεύτερη εξέταση DNA στον Πασχάλη για να αναγνωρίσει το παιδί του. Αγόρασε καινούργιο κλαρίνο στη Σάσα Μπάστα και σκηνοθέτησε το τρίτο DVD της Τζούλιας.  Αφού «διόρθωσε» την Ελλάδα, άφησε τον θρόνο του μετά από 35 χρόνια και έδωσε τον θρόνο του στους Power Rangers.

Ο ιππότης γύρισε στην Gotham City στη γυναίκα του χωρίς να την ειδοποιήσει και την βρήκε να τον απατά με τα στρουμφάκια. Έπειτα θυμωμένος έφυγε καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του, ώσπου έφτασε στην Metropolis όπου ξαναβρήκε την αληθινή αγάπη στα μάτια της Miny Mouse. Έτσι με κουμπάρο τον Plouto παντρεύτηκαν και έκαναν 25 παιδιά. Όλα τα παιδιά ήταν αρουραίοι και τα σκόρπισαν στα σπίτια των γειτόνων. Η Miny Mouse βρήκε τον ιππότη να την απατά με την Super Girl και τον έδιωξε από το σπίτι στέλνοντας τον στην Νομική με τους πακιστανούς και την Αχ Κούλα. Όπου έζησε καλά και εμείς καλύτερα.

Φοβερός ο/η πιτσιρικάς/α, το ‘χει το θέμα.


Κι εδώ, τι θα ΕΠΡΕΠΕ να είχε γράψει, αν ακολουθούσε τις νόρμες της ένδοξης αστικής μας δημοκρατίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου