23 Ιουν 2010

Υπάρχουν και χειρότερα (;)

Ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να νομίζουμε διαβάζοντας την απίστευτη είδηση από το σημερινό άρθρο του Γ. Δελαστίκ στο Έθνος «Γερμανία: Ασφάλεια κατά Αριστεράς»: Σοκ προκαλεί σε οποιονδήποτε ανενημέρωτο Ευρωπαίο πολίτη η γνωστοποίηση της όντως εφιαλτικής είδησης ότι η γερμανική Ασφάλεια, η οποία εκεί αποκαλείται Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος (BfV) παρακολουθεί επισήμως... τα στελέχη, τους βουλευτές και τα μέλη του κοινοβουλευτικού κόμματος Αριστερά, το οποίο πήρε 12% στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές!!!

Και μάλιστα το κάνουν ολοφάνερα και με το νόμο : Όχι δεν κρύβει, αλλά αντιθέτως... διαφημίζει με συνεντεύξεις Τύπου (!) αυτήν την ολοκληρωτική πολιτική. Αυτό έκανε προχθές, τη Δευτέρα, ο δεξιός υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ, ο οποίος έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη δημόσιας παρουσίασης των αποτελεσμάτων της παρακολούθησης των Γερμανών αριστερών, στο πλαίσιο της γενικότερης έκθεσης της γερμανικής Ασφάλειας.

Και να σκεφτεί κανείς ότι: το γερμανικό κόμμα Αριστερά είναι τόσο μετριοπαθές, ώστε ο ΣΥΝ (ο ΣΥΝ όχι ο ΣΥΡΙΖΑ) φαντάζει συγκρινόμενος μαζί του με... εξτρεμιστική αναρχοκομμουνιστική οργάνωση!

Δημοκρατία του κ… δηλαδή στην ηγέτιδα χώρα της ‘ΕΕ των λαών’! Όχι πως κι εδώ πάμε καλύτερα, λέμε τώρα…

Προς το παρών μια νότα αισιοδοξίας, don’t worry, be happy

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου